Bedrijf, organisatie of persoonlijke coaching?

Business development, organisatie of persoonlijke coaching? De Enneagramacademie is gespecialiseerd in het opleiden en coachen van mensen. De Enneagramacademie geeft persoonlijke-, groeps- en teamopleidingen in het Enneagram aan organisaties, bedrijven en aan particulieren. De Enneagramacademie verzorgt workshops, lezingen en een- en meerdaagse trainingen in het Enneagram. Het Enneagram model is bij uitstek geschikt als management tool binnen bedrijven en organisaties om managers en leidinggevende optimaal te laten functioneren en ook als persoonlijk ontwikkelingsinstrument. De Enneagram Academie assisteert u ook bij de werving, de selectie en het screenen van uw toekomstige medewerkers.

De Enneagramacademie en zijn werkwijze

De Enneagramacademie onderscheid zich op de wijze waarop zij de trainingen begeleiden. Onze trainingen zijn: professioneel, praktijk gericht, personaliseerd en met veel aandacht voor het individu. De gecertificeerde trainers hanteren de methodieken van het Enneagram zoals die ontwikkeld en uitgewerkt zijn door de befaamde Enneagram psycholoog Don Richard Riso en wetenschapper / filosoof Russ Hudson van het toonaangevende Enneagraminstituut in de Verenigde Staten. Op dit instituut volgden zij ook hun opleiding als Enneagram trainers.

De EnneagramAcademie is geregistreerd in het officiële docenten register van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs, CRKBO en is lid van de Internationale Enneagram Association, IEA.

De visie van de Enneagramacademie

Mensen en organisaties door middel van de methodieken van het Enneagram bewust maken waardoor zij verder kunnen ontwikkelen en groeien.

enneagram_ppt