Coachend leiderschap

Coachend leiderschap is een interactieve training van de Enneagram Academie voor managers, leidinggevende en professionals.

Je maakt kennis met de verschillende Enneagramtypen, met hun kernkwaliteiten, hun valkuilen en uitdagingen en je krijgt inzicht hoe de verschillende Enneagramtypentypen omgaan met leidinggeven en ontvangen. Welke interacties zijn kenmerkend voor de verschillende Enneagramtypen?  Op welke manieren kan je de verschillende Enneagramtypen het beste coachen en begeleiden om ze zo optimaal mogelijk om te laten gaan met hun dagelijkse werkzaamheden en zo te coachen dat het beste uit de persoon gehaald wordt?  In deze interactieve training is voldoende tijd om de verschillende interacties met collegae professionals te bespreken.

Deze training kunnen wij ook binnen uw organisatie uitvoeren. Wilt u meer informatie over deze training neem met ons contact op: info@enneagramacademie.com 

Wij bieden deze training Coachend leiderschap ook aan als zgn. open inschrijf training voor individuele personen. Voor meer informatie klik hier.