{ }
Selecteer een pagina

De Enneagramtest “De Professional” voor jouw organisatie uitgewerkt en geanalyseerd

Introductie

Je bent binnen het bedrijf op zoek naar een professionele test die op een heldere wijze meer zicht geeft welk type persoon jouw beoogde kandidaat of medewerker van het team is.

Waar je kan kijken waar deze persoon zich in het team begeeft, wat zijn / haar werkwijze en ontwikkelingen zijn als persoon.

Je wilt weten als manager, HR, opleider, recruiter, manager of coach of de persoon op de juiste plek zit en je zoekt naar een diepgaande en professioneel tool om de mensen te screenen bij sollicitatie gesprekken, teamfunctionering of team samenstellingen.

Deze digitale test bestaat uit 90 diepgaande vragen met ruim 500 keuzemogelijkheden, die indien naar alle eerlijkheid en in volle overtuiging beantwoord worden een helder en nauwkeurig beeld geven van de persoonlijkheid van deze persoon.

Je ontvangt een PDF document van ca.18 pagina’s waarin een heldere uitleg gegeven wordt van de testresultaten van de geteste persoon met grafieken, waarin woord en beeld uitgelegd wordt welk Enneagramtype het meest gehanteerd wordt en waar hij/zij staat in zijn privé en zakelijk leven. Deze resultaten worden persoonlijk onderbouwd in een online gesprek met Carita Sutherland.

De inhoud

 • Grafieken werk en privé
 • Zijn/haar stress en ontspanningspunt
 • ‘Centra’ en ‘Vleugels’
 • Instinctieve oriëntatie
 • Werkomgeving
 • Werkhouding en samenwerking
 • Timemanagement
 • Ontwikkelingen als Enneagramtype en als persoon

STAPPENPLAN

 1. Wij ontvangen van onze opdrachtgever de vacaturen en de gegevens van de betreffende kandidaat
 2. Wij mailen een uitnodiging voor het maken van de Enneagramtest naar desbetreffende kandidaat
 3. Wij bestuderen en analyseren de resultaten van de ontvangen test
 4. Online hebben we een persoonlijk gesprek met onze opdrachtgever om de test met de uitkomst te onderbouwen
 5. Wij geven ons advies of dit in onze ogen de juiste persoon is voor de juiste plek en maken een analyse vanuit het Enneagram met daaraan gekoppeld een onderbouwing waar al dan niet een match is mbt. de aangeboden vacature

Over de EnneagramAcademie

Wij zijn coaches en trainers: gespecialiseerd in het begeleiden van de ontwikkeling op professioneel én persoonlijk vlak. Met behulp van het Enneagram zorgen wij ervoor dat u op professioneel vlak beter inzicht verkrijgt in uw kwaliteiten, ontwikkeling en valkuilen. Zo kunt u niet alleen het beste uit uzelf halen, maar ook uit uw team.

Het team van Enneagramacademie bestaat uit Hans Pluijms en Carita SutherlandHans heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer en manager en doet dit met veel passie. Hans is een motiverende trainer die teams en personen in beweging kan krijgen. Carita gebruikt haar kennis van het Enneagram om individuele personen en teams te coachen, begeleiden en te adviseren en gaat altijd uit van de persoonlijke kracht van de persoon/ondernemer en de organisatie.

Meer over de Enneagram Academie

Je betaalt de test eenvoudig en veilig met iDEAL, Mister Cash of op factuur. Na betaling kan je de Enneagramtest De Professional meteen gaan doen en ontvang je binnen enkele minuten onze zeer uitgebreide rapportage.