De Professional

Je bent als bedrijf op zoek naar een professionele test die op een heldere wijze meer zicht geeft welk type persoon jouw beoogde kandidaat of medewerker van het team is.

Waar je kan kijken waar deze persoon zich in het team begeeft, wat zijn / haar werkwijzen en ontwikkelingen zijn als persoon.

Je wilt weten als manager, HR, opleider, recruiter, coach of de persoon op de juiste plek zit en daarbij is het een geweldige tool om de mensen te screenen en beoordelen in functie van sollicitatiegesprekken, bij teamfunctionering en teamopbouw, bij team- en management-samenstellingen.

Deze digitale test bestaat uit 80 diepgaande vragen met ruim 500 keuzemogelijkheden, die indien naar alle eerlijkheid en in volle overtuiging beantwoord worden een helder en nauwkeurig beeld geven van de persoonlijkheid van deze persoon.

Je ontvangt een PDF document van ca. 18 pagina’s waarin een heldere uitleg gegeven wordt van de testresultaten van de geteste persoon, met grafieken, waar in woord en beeld uitgelegd wordt welk Enneagramtype het meest gehanteerd wordt en waar hij / zij staat in zijn privé en in zijn zakelijk leven.

De inhoud:

 • Grafieken werk en privé
 • Zijn / haar stress- en ontspanningstype
 • Centra
 • Vleugels
 • Instinctieve oriëntatie
 • Werkomgeving
 • Werk houding en samenwerking
 • Timemanagement
 • Ontwikkelingen als Enneagramtype en als persoon.

Carita Sutherland of Hans Pluijms zullen de uitkomsten van deze Enneagram test “De Professional” van desbetreffende persoon persoonlijk aan je onderbouwen.

STAPPEN PLAN

 1. Wij ontvangen van onze opdrachtgever de vacature en gegevens van de betreffende kandidaat.
 2. Wij mailen een uitnodiging voor het maken van de Enneagram test naar desbetreffende kandidaat
 3. Wij bestuderen en evalueren de resultaten van de ontvangen test.
 4. Via Skype, Face-time of Duo hebben we een persoonlijk gesprek met onze opdrachtgever om de test met uitkomst te onderbouwen.
 5. Wij geven ons advies of dit in onze ogen de juiste persoon is voor de juiste plek en maken een analyse vanuit het Enneagram met daaraan gekoppeld een onderbouwing waar al dan niet een match is m.b.t. de aangeboden vacature.

Wij bieden eveneens mogelijkheid aan om directie, team en partnersamenstellingen te onderzoeken. Hier zal de nadruk liggen op de kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen of ontwikkelingen van de verschillende personen om de volgende ontwikkelingsstappen te maken of andere mogelijkheden verder te onderzoeken. Het stappenplan zoals hierboven vermeldt, geldt dan eveneens als uitgangspunt.

Over de EnneagramAcademie

Wij zijn coaches en trainers: gespecialiseerd in het begeleiden van de ontwikkeling op professioneel én persoonlijk vlak. Met behulp van het Enneagram zorgen wij ervoor dat u op professioneel vlak beter inzicht verkrijgt in uw kwaliteiten, ontwikkeling en valkuilen. Zo kunt u niet alleen het beste uit uzelf halen, maar ook uit uw team.

Het team van Enneagramacademie bestaat uit Hans Pluijms en Carita SutherlandHans heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer en manager en doet dit met veel passie. Hans is een motiverende trainer die teams en personen in beweging kan krijgen. Carita gebruikt haar kennis van het Enneagram om individuele personen en teams te coachen, begeleiden en te adviseren en gaat altijd uit van de persoonlijke kracht van de persoon/ondernemer en de organisatie.

Meer over de Enneagram Academie

Je betaalt de test eenvoudig en veilig met iDEAL, Mister Cash of op factuur. Na betaling kan je de Enneagramtest De Professional meteen gaan doen en ontvang je binnen enkele minuten onze zeer uitgebreide rapportage.