De Professional

Je bent als bedrijf op zoek naar een professionele test die op een heldere wijze meer zicht geeft welk type persoon jouw beoogde kandidaat of medewerker van het team is.

Waar je kan kijken waar deze persoon zich in het team begeeft, wat zijn / haar werkwijzen en ontwikkelingen zijn als persoon.

Je wilt weten als manager, HR, opleider, recruiter, coach of de persoon op de juiste plek zit en daarbij is het een geweldige tool om de mensen te screenen en beoordelen in functie van sollicitatiegesprekken, bij teamfunctionering en teamopbouw, bij team- en management-samenstellingen.

Deze digitale test bestaat uit 80 diepgaande vragen met ruim 500 keuzemogelijkheden, die indien naar alle eerlijkheid en in volle overtuiging beantwoord worden een helder en nauwkeurig beeld geven van de persoonlijkheid van deze persoon.

Je ontvangt: heldere antwoorden, waar woord en beeld in balans is welk Enneagramtype de persoon het meest hanteert en waar hij / zij staat in zijn privé en in zijn zakelijk leven.

De inhoud:

 • Zijn / haar stress- en ontspanningstype
 • centra
 • vleugels
 • instinctieve oriëntatie
 • werkomgeving
 • werk houding en samenwerking
 • timemanagement
 • ontwikkelingen als Enneagramtype en als persoon.

Carita Sutherland of Hans Pluijms zullen de uitkomsten van deze Enneagram test “De Professional” van desbetreffende persoon persoonlijk aan je onderbouwen.

STAPPEN PLAN

 1. Wij ontvangen van onze opdrachtgever de vacature en gegevens van de betreffende kandidaat.
 2. Wij mailen een uitnodiging voor het maken van de Enneagram test naar desbetreffende kandidaat
 3. Wij bestuderen en evalueren de resultaten van de ontvangen test.
 4. Via Skype, Face-time of Duo hebben we een persoonlijk gesprek met onze opdrachtgever om de test met uitkomst te onderbouwen.
 5. Wij geven ons advies of dit in onze ogen de juiste persoon is voor de juiste plek en maken een analyse vanuit het Enneagram met daaraan gekoppeld een onderbouwing waar al dan niet een match is m.b.t. de aangeboden vacature.

Wij bieden eveneens mogelijkheid aan om directie, team en partnersamenstellingen te onderzoeken. Hier zal de nadruk liggen op de kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen of ontwikkelingen van de verschillende personen om de volgende ontwikkelingsstappen te maken of andere mogelijkheden verder te onderzoeken. Het stappenplan zoals hierboven vermeldt, geldt dan eveneens als uitgangspunt.