Enneagramtest: De Verdieping

Je wilt graag meer weten welk Enneagram type je privé en in het werk hanteert om jezelf beter leren kennen en bewust te worden en je zelf verder te ontwikkelen als persoon in je privé en op het werk. Deze test geeft je meer inzicht in jouw:

  • Zelfontwikkeling
  • Acceptatie en waardering
  • Meer balans in werk en privé
  • Beter omgaan met veranderingen
  • Beter omgaan met stress

De test bestaat uit 50 diepgaande vragen met ruim 300 keuzemogelijkheden. Als je deze vragen in alle eerlijkheid en in volle overtuiging beantwoord ontvang je heldere antwoorden, middels woord en beeld en inzicht in welk Enneagramtype je het meest hanteert in zowel de privésfeer als in je werksituatie.

De inhoud van de testresultaten: wat is jouw stress- en ontspanningstype, wat is jouw centra, welk persoonlijkheidstype gebruik je in het werk, wat zijn jouw ontwikkelingsmogelijkheden als type en een volledige uitgebreide rapportage in PDF.

Maak je deze test dan krijg je als extra service de gelegenheid om met Carita of Hans, naar keuze, een vrijblijvend gesprek van 15 minuten te hebben over jouw testresultaten in de vorm van een persoonlijke coaching gesprek via face-time of Skype.

Over de EnneagramAcademie

Wij zijn coaches en trainers: gespecialiseerd in het begeleiden van de ontwikkeling op professioneel én persoonlijk vlak. Met behulp van het Enneagram zorgen wij ervoor dat u op professioneel vlak beter inzicht verkrijgt in uw kwaliteiten, ontwikkeling en valkuilen. Zo kunt u niet alleen het beste uit uzelf halen, maar ook uit uw team.

Het team van Enneagramacademie bestaat uit Hans Pluijms en Carita SutherlandHans heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer en manager en doet dit met veel passie. Hans is een motiverende trainer die teams en personen in beweging kan krijgen. Carita gebruikt haar kennis van het Enneagram om individuele personen en teams te coachen, begeleiden en te adviseren en gaat altijd uit van de persoonlijke kracht van de persoon/ondernemer en de organisatie.

Meer over de Enneagram Academie

De Professional

De juiste persoon op de juiste plaats

€ 125,00

met mondelinge onderbouwing via Skype op Facetime

Je bent als bedrijf op zoek naar een professionele test die op een heldere wijze meer zicht geeft welk type persoon jouw beoogde kandidaat of medewerker van het team is?Deze digitale test geeft een nauwkeurig en helder beeld van de persoonlijkheid.

De Verdieping

Enneagramtest voor jezelf

€24,95

Incl. 15 minuten coachinggesprek via FaceTime of Skype!

In “De Verdieping” krijg je via 67 diepgaande vragen inzicht in welk Enneagramtype jij het meest hanteert zowel privé als in je werksituatie.

Je ontvangt binnen enkele minuten onze uitgebreide rapportage.

De Specialist

Voor HR-managers, coaches & recruiters

€950,00

2-daagse training voor de specialist

Tijdens een 2-daagse opleiding krijg je meer inzicht in alle facetten van het Enneagram en leer je hoe je de Enneagramtest gebruikt en beoordeelt binnen jouw team. Een certificaat van de Enneagram Academie behoort bij deze opleiding.

Je betaalt de test eenvoudig en veilig met iDEAL, Mister Cash of op factuur. Na betaling kan je de Enneagramtest De Verdieping meteen gaan doen en ontvang je binnen enkele minuten onze zeer uitgebreide rapportage. Prijzen voor “De Professional” en “De Specialist” zijn exclusief BTW