Explore Retreat Zweden

Back to Basic met het Enneagram als rode draad. De combinatie van de rust op een onbewoond eiland in Zweden en het Enneagram. Het geeft je de tijd om te reflecteren naar je zelf toe.Wil je meer balans in je werk en je privéleven? Wil jij je bewust worden van waarom jij de dingen doet zoals je ze doet? Wil jij een volgende stap maken? Wat maakt jou een onderscheidende leider?  Vijf dagen lang is er gelegenheid voor individuele of groepssessies, is er dagelijks gelegenheid voor ontspanningsmogelijkheden, voor een Zweedse sauna en kan men genieten van de natuur op een onbewoond eiland voor de kust van Zweden. De locatie is back to basic maar toch voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten. Geniet van het echte Zweeds buitenleven, de Zweedse pure en verse keuken (misschien geniet je wel van jouw zelf gevangen vis of garnalen of kreeft) en leef 5 dagen in een authentiek Zweeds natuurhuisje. (De locatie bereiken wie via vliegtuig, autobus en boot)

De deelnemers ontdekken op een ongedwongen manier alle inhoud van het Enneagram model waarbij ze kennis maken van hun eigen gehanteerd persoonlijkheidstype en dat van anderen. Het geeft zicht op je leiderschapskwaliteiten. Het geeft antwoord op de vraag: "Waarom doe je de dingen zoals je ze doet?".

Datum: Vertrek:  Mei 2019

Wilt u meer informatie over dit 5 daagse Explore back to basic evenement, neem dan met ons contact op: info@enneagramacademie.com