Explore Retreat

Explore retreat. Back to basic, Back to yourself met het Enneagram als rode draad.  Een dag, een weekend of gewoon een 2 of 3 tal dagen door de week? De combinatie van vrijheid, de natuur en bushcraft technieken. Het geeft je de tijd om te reflecteren naar je zelf toe. Wil je meer balans in je werk en je privéleven of er gewoon even tussenuit, tijd voor jezelf? Wil jij je bewust worden van waarom jij de dingen doet zoals je ze doet? Wil jij een volgende stap maken? Wat maakt jou een onderscheidende leider? Een weekend voor jou alleen of  als deelnemer van een kleine groep met voldoende gelegenheid voor ontspanningsmogelijkheden, je kan genieten van de natuur, van het buiten zijn. De verschillende locaties zijn back to basic, in ieder geval een bosrijke omgeving in Nederland of België, je eigen eten verzorgen op een houtvuurtje, je eigen (nacht) onderkomen creëren, genieten van het buitenleven, wandelen, gewoon even helemaal niks moeten.
Als deelnemer ontdek je op een ongedwongen manier alle inhoud van het Enneagram model waarbij je kennis maakt van jouw eigen gehanteerd persoonlijkheidstype en dat van anderen. Het geeft zicht op jou als mens, als leider of manager. Het geeft antwoord op de vraag: "Waarom doe je de dingen zoals je ze doet?”.
Wil je meer informatie over een speciaal voor jou gepersonaliseerd Explore Retreat evenement, neem dan met ons contact op: info@enneagramacademie.com