Kennismaken met het Enneagram

Wilt u in een korte tijd kennismaken met het Enneagram? Bijvoorbeeld in een korte presentatie tijdens een door u te organiseren teamdag, een teambuildingsdag of een dag op de hei?

De Enneagram biedt u de mogelijkheid kennis te maken met de basis principes van het Enneagram in een ca. 2 uur  durende lezing/voordracht waarin u (in)zicht krijgt op de verschillende Enneagramtypen en de dynamica van het Enneagram.

Het Enneagram is het model voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Het model wordt inmiddels gebruikt binnen veel bedrijven als een persoonlijk, een management en een business ontwikkelingsmodel. Het is een maatschappelijk breed geaccepteerd ontwikkelingsmodel.

Op professioneel vlak kan het Enneagram mensen helpen hun bewustzijn te vergroten door beter inzicht te krijgen in hun kwaliteiten, ontwikkeling, valkuilen of uitdagingen en daarmee het beste uit zichzelf en uit hun teams te halen. Het is een hulpmiddel bij de individuele groei en bij het maken van zakelijke of persoonlijke keuzes.

Wilt u meer informatie over deze kennismaking met het Enneagram neem dan met ons contact op: info@enneagramacademie.com